ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

کامیار داهیم روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ یک طرح ملی است و برای بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت به گروه‌های A ،B و A+ درجه‌بندی می‌شود.

وی افزود: این رتبه‌بندی با توجه به نوع پرورش مرغ در واحدهای پرورشی و کشتار در کشتارگاه‌های صنعتی انجام می‌شود و کشتارگاه‌هایی که حائز رتبه بندی A و A+ شود، می‌توانند محصولات خود را صادر کنند.

داهیم ادامه داد: طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در جهت حمایت از تولید است و باعث ایجاد کیفیت در خرید مرغ و محصول نهایی گوشت مرغ در بخش‌های قطعه‌بندی می‌شود که به طور حتم شعار غذای سالم، انسان سالم اجرایی خواهد شد.

وی با تاکید بر نیاز بازار به فضای رقابتی، گفت: این طرح باعث ایجاد رقابت در بین تولیدکنندگان و تولید باکیفیت می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح با همکاری تشکل‌های صنفی، کشتارگاه‌های صنعتی طیور و بسته‌بندی فرآورده‌های خام‌ دامی عملیاتی شده‌است.

هم اکنون در استان تعداد ۱۳ واحد کشتارگاه طیور وجود دارد که تعداد ۱۱ واحد از آنها در حال فعالیت است.

۷۱۲۵/۳۰۷۲

انتهای پیام