Sidebar

Magazine menu

03
پنج شنبه, دسامبر
0 New Articles

مصرف قهوه موجب کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا می شود

دانستنی ها و خواندنی ها
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

مصرف قهوه موجب کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا می شود

محققان دریافتند نوشیدن قهوه به کاهش ریسک ابتلا به سنگ صفرا کمک می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک اعلام می‌کنند مصرف زیاد قهوه موجب محافظت در مقابل بیماری کیسه صفرا می‌شود.

محققان با مطالعه ۱۰۴,۴۹۳ فرد دریافتند افرادی که بیش از ۶ فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، ۲۳ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند.

طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یک فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد کمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط است.

همچنین افرادی که دارای گونه‌های ژنتیکی خاص مرتبط با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر کمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند.

محققان معتقدند که چندین مکانیسم در پی مصرف قهوه منجر به پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا می‌شود که باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.

امروز180
دیروز205
این هفته1106
این ماه560
کل100267

2
آنلاین

ما 1770 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

ایجاد موضوع جدید در تالارگفتمان